Messukeskuksen joulu

Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta, Joulumaa on… Messukeskuksessa!

 

pikkupukk2

Pakkaa joulumieli mukaan tai tule hakemaan se Messukeskuksen joulumaasta!

Joulupukki

Joulupukki tonttuineen on alueella tavattavissa joka päivä, pukin kanssa voi ottaa iloisen selfien ja teettää siitä vaikka joulukortin! Pukin apulaistontut myös avustavat joulupakettien tekemisessä, joten voit huoletta tehdä nyt jo jouluhankintoja.

Joulupuu-näyttely

Joulupuu on rakennettu – joulukuusia eri vuosikymmeniltä- näyttely vie aikamatkalle joulukuusien koristelun merkeissä. Tule katsomaan miten joulukuuset koristeltiin vaikkapa 1920-luvulla.

Pienyrittäjät

Joulumaassa esillä on monta kotimaista pienyrittäjää ihanilla tuotteillaan, joita voit ostaa itsellesi tai jouluviemisiksi. Tule katsomaan mitä kaikkea pukinkonttiin löytyykään.

Havupaja

Havupajassa pääset itse myös valmistelemaan joulua ihanien kranssien parissa.
Joulupuuseura ry juhlii 25-vuotista toimintaansa havuntuoksuisessa pajassa, joka on avoin kaikenikäisille messuvieraille. Pajassa askarrellaan kuusen ja männyn oksista ja kävyistä pieniä koristeita, kransseja ja palloja itselle, kotiin, kouluun ja tuliaisiksi ystäville. Suunnittele ja askartele omin käsin kaunis joulukoriste luonnonmateriaaleista!
Pienten koristeiden teko on ilmaista, havu- ja pallokoristeen materiaaleista velotetaan 5 euroa.

Puurobaari
Nälän tai herkkuhimon yllättäessä joulumaan puurobaarista saa 6 euron hintaan ihanaa riisipuuroa lisukkeineen, ja saattaapa soppalautaselta löytyä pikku mantelikin! Puurobaarissa tarjolla tietysti myös muita jouluisia herkkuja, kuten glögiä ja joulutorttuja.

Katko koko ohjelma ja näytteilleasettajat