Vietä isänpäivä Messukeskuksessa!

 

Meidän Viikonloppu on mahtava paikka viettää isänpäivää. Messukeskus on täynnä monenlaista nähtävää ja kokeiltavaa ja erityisesti isänpäivän huomioon ottavaa ohjelmaa sunnuntaina.

Aloita päiväsi herkullisella Isänpäivä brunssilla tai joulupuurolla, molemmat ovat yhtä herkullisia vaihtoehtoja.

Muuta Maalle osastolla voi askarrella isälle paperiruusun, ottaa yhteiskuvia Röllin kanssa ja seurata huikeaa Dragshowta à la Raseborg!

Isän kanssa voi askarrella yhdessä myös 4H- liiton osastolla 6e79 tai Sukerwood selluaskartelu-osastolla 6d41.

Ruokatiedon näytöskeittiössä valmistetaan isien omia suosikkiruokia ja keskustellaan kotiruoasta ja sen tekemisestä. Lapset voivat piipahtaa puuhanurkassa värittelemässä tai pelailemassa Ruuan reitti -peliä ja lisäksi koko perhe voi osallistua sokerivisaan tai bingoon.

Joulupukki on isienkin kaveri, tule jututtamaan pukkia tai nappaamaan yhteiskuva!

Metsälavalla kerrotaan mm. kuinka polkujuoksua voi harrastaa yhdessä koko perheen kanssa, millaista lintuharrastaminen on ja miten sitä voi suomessa harjoittaa. Suositun suomiretki-sivuston ylläpitäjä Nella Himari esittelee mahtavia luontokuvia ja kertoo kotimaan retkeilystä.

Eläinareena tarjoaa isille esimerkiksi alpakka-agilityä, paimenkoiranäytöksiä ja Elma HH Junior Handler Showssa nuoret näyttävät taitonsa! Myös kummipossut näyttäytyvät areenalla.

Luomualueella Luomu Välipalabaari klo 11-16! Täällä perheen pienimmätkin pääsevät isien kanssa tekemään ihania luomuherkkuja!

Kokemuksen lavalla kello 12.00 viihdyttää kuoroesityksellä Lauluyhtye Aikamiehet. Jos isää itseäänkin laulattaa , esiintymisen jälkeen yhtye vastaa kysymyksiin kuorotoiminnasta ja kertoo mahdollisuudesta päästä mukaan.

Studio 55 -juontaja Raakel Lignell haastattelee mielenkiintoisia vieraita. Kiinnostaisiko isää vaikka ikinuoren Aira Samulinin elämä ja kokemukset. Tervetuloa kuuntelemaan Kokemuksen lavalle!