ELMA maaseutumessut esittelee suomalaisen maaseudun tuotteita ja palveluita: elintarvikkeita, maaseudun kehittämistä, maaseutumatkailua, maallemuuttoasioita sekä kotieläimiä ja niiden hoitoa. ELMAssa löydät tuttuun tapamaan kymmeniä eri eläinlajeja. Eläinhallin asukkeina on mm. lehmiä, vasikoita, laamoja, alpakoita, possuja, koiria, hevosia, poneja, lampaita, vuohia, kanoja jne. Eläimet myös esiintyvät Eläinareenalla päivittäin.

Hevosia kengitetään Suomen mestaruuskisojen merkeissä ja onhan paikalla ihan oikea joulupukkikin. Näistä lisää syksyllä!

Metsän virkistyskäyttöä, metsänhoitoa, metsäalan innovaatioita ja metsänomistajille tarkoitettuja tuotteita ja palveluita esittelevä Metsämessut on alan suurimpia tapahtumia Suomessa. Metsälava sekä Tiedon ja Taidon metsä -työnäytösalue tarjoavat tietoa ja viihdettä kävijöille

Syksyn uudistunut Kädentaitotapahtuma järjestetään joulusesongin alkaessa. Käsitöiden ystävät ja kädentaitajat tulevat messuille jouluostoksille ja etsimään vinkkejä askarteluihin ja käsitöihin. Osastoilta löydät useita näytöksiä, työpajoja ja askarteluhetkiä.

Lemmikkimessuilla la–su 12.–13.11. on mukana mm. koiria, kissoja, lintuja, marsuja, kaneja, rottia, hiiriä ja matelijoita. Lavoilla näet lisäksi monipuolista ohjelmaa ja saat runsaasti tietoa eri lemmikeistä. Huom! Ethän ota omaa lemmikkiä mukaan!

OutletExpo kerää ystävä- ja outlet-myynnit Messukeskukseen – kaikki shoppailut itselle ja joulupukin konttiin saman katon alta! Liity OutletExpon messuklubiin, niin saat parhaat tarjoukset ennakkoon. Klubiin voit liittyä osoitteessa www.messuklubi.fi

55plus on uusi messutapahtuma, joka on suunnattu niille virkeille seikkailijoille ja elämästä nautiskelijoille, joilla on ruuhkavuosien jälkeen aikaa keskittyä omaan hyvinvointiin. Tämä jo elämänkokemusta hankkineille suunnatut messut kokoaa yhteen tietoa ja ohjelmia mm. uusista harrastemahdollisuuksista, matkailusta, terveydestä ja hyvinvoinnista.